Elkészítés: A pulykamellet ledaráltam. 2 közepes fej hagymát felaprítottam, és kevés olajon megdinszteltem, majd ráraktam a darált húst, és fehéredésig dinszteltem (ezen a ponton tehetünk bele bort - ki fehéret, ki vöröset, de száraz legyen). Sóztam, borsoztam, 1 evőanál oregánót, 1 evőkanál bazsalikomot, késhegynyi szerecsendiót és pici kakukkfüvet szórtam rá, 3 gerezd fokhagymát is rádobtam felaprítva, majd rálocsoltam 1 doboz (50 dkg-os) sűrített paradicsomot, és öntöttem hozzá kb. 1 dl tejet. Hagytam, hogy a hús megpuhuljon.
Közben kifőztem sós, olajos vízben a tésztát al dente, és tálaltam bőven megszórva reszelt trappista sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.