Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük, olajon mindkét oldalán hirtelen kisütjük. Felöntjük a fehérborral, és lefedve puhára pároljuk.
A vöröshagymát karikára, a gombát laskára vágjuk, megdinszteljük, majd sóval, borssal, csipetnyi majoránnával ízesítjük.
A rizst szokásos módon elkészítjük. A borban megpárolódott hússzeleteket jénai tálba rendezzük, szaftját aláöntjük. Először rákupacoljuk a hagymás gombát, majd arányosan elosztva a rizst. Ezután bőven beborítjuk reszelt sajttal, leöntjük tejföllel, és sütőben szép rózsaszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.