Elkészítés: A megtisztított csirkemelleket hosszában félbevágjuk, sózzuk-borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és fokhagyma granulátummal. Majd kivajazott hőálló tálba tesszük a szeleteket.
Sós vízben félpuhára főzzük a rózsáira szedett brokkolit, majd egyenletesen elosztjuk a csirkemellen. Összenyomjuk a fokhagymákat, elkeverjük a tejföllel, és a brokkolira öntjük úgy, hogy mindenhová jusson belőle. Már most reszelhetsz rá sajtot, de ha nem szeretnéd, hogy megsüljön, akkor majd csak a legvégén.
Előmelegített sütőben közepes-erős fokozaton addig sütjük, míg a csirkemell meg nem puhul. Ekkor ráreszeljük jó vastagon a sajtot, és visszatoljuk a meleg sütőbe, hogy ráolvadjon. Végül kockákat vágunk a rakott húsból, és körettel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.