Előkészítés:
A hagymát, a fokhagymát, a chilit megtisztítjuk, apróra vágjuk. A húst megmossuk, és vékonyra szeleteljük. A sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, nagyon vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben nagyon forróra hevítjük az olajat. Beletesszük a hagymát, a fokhagymát, a chilit és a currykrémet; és kevergetve addig sütjük, amíg illatozni kezd (kb. 2 perc). A húst két adagban a serpenyőbe tesszük, és addig pirítjuk, amíg a hús elszíneződik (kb. 3 perc). Az összes húst visszatesszük, hozzáadjuk a sárgarépát, a szójaszószt és a cukrot, majd felforraljuk. Az újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Lobogó, bő vízben a tésztát épphogy átmelegítjük, lecsepegtetjük. Tányérokba szétosztjuk a tésztát, belekeverünk egy-egy adag húskeveréket és újhagymát. A tetejére korianderleveleket teszünk, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 690 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.