Elkészítés: A csirkesúst megtisztítjuk, megmossuk és jól besózzuk. Olajjal kikent tűzálló tálba fektetjük, letakarjuk fóliával, és 200 fokos sütőben 35-40 percig sütjük. Közben egy kis tálban összekeverjük a zúzott fokhagymát, a mézet és a cirtomlevet. Ha letelt a sütési idő, kivesszük a csirkét a sütőből, és rálocsoljuk a keveréket. Visszatakarjuk, és kb. 40 percig sütjük. Az utolsó tíz percben fólia nélkül sütjük, hogy egy kicsit megpiruljon a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.