A felaprított bevonót megolvasztjuk forró vízfürdőben. A tojásokat kikeverjük a porcukorral meg 1 zacskó vaníliás cukorral, majd beledolgozunk 200 g tejszínt, és belevegyítjük a bevonót meg az olajat. Végül beleforgatjuk a keményítővel meg a sütőporral elvegyített lisztet. A tésztát margarinnal kikent, liszttel meghintett 26 cm-es, kapcsos tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 30 percig sütjük.
Közben a tejből, 4 evőkanál cukorból és a pudingporból a szokott módon pudingot főzünk, és kihűtjük. A zselatinlapot vízbe áztatjuk. A pudingot meg a citromhéjat az áttört túróba vegyítjük, és krémesre keverjük. A zselatint kinyomkodjuk, feloldjuk, és a krémhez adjuk.
A tortalap köré karimát pattintunk, rásimítjuk a krémet, és 3 órára hűtőbe állítjuk. A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk, majd a cseresznyét kimagozzuk. A maradék tejszínt a másik zacskó vaníliás cukorral ízesítve habbá verjük, és a karima eltávolítása után a torta oldalára kenjük. Megszórjuk a mandulapehellyel, és a tetején elosztjuk a cseresznyét. A zseléport összekeverjük a 2 ek cukorral, 2,5 dl vízben feloldjuk és felforraljuk. Végül a gyümölcsre locsoljuk, és dermedni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.