Elkészítés: A csirkét darabjaira vágjuk, ha egész csirkecombot használunk, akkor azt kettőbe. Kissé besózzuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk, és zsírját egy nagy serpenyőben felolvasztjuk. Rátesszük a zúzott fokhagymát és a paradicsomot, majd 1 percig pirítjuk. Felöntjük 1 evőkanál vízzel, visszatesszük a tűzhelyre, és megpiritjuk benne a csirkét. Ezután rászórjuk az ételízesítőt és a paprikát, ráöntjük a bort és 1 pohár vizet, majd befedjük. Kis lángon, az edény rázogatása közben puhára pároljuk.
A húsdarabokat óvatosan kiszedjük. A visszamaradt levét besűrítjük a 1/2 dl vízzel simára kevert liszttel. Ezután visszatesszük bele a húst, és még egyszer felforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.