Elkészítés: A rizst előző este beáztatom.
A hagymákat aprítom, a paprikát karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom. A csirkét sózom, borsozom.
Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a hagymát, a felét átteszem egy másik serpenyőbe a lecsónak. A maradékra ráteszem a csirkecombokat, megpirítom, majd hozzáadom a paprika és paradicsom harmadát. Fűszerezem, párolom, majd öntök hozzá egy kevés vizet, és lassú tűzön főzöm.
A másik serpenyőbe beleteszem a megmaradt paprikát és paradicsomot, fűszerezem, megfőzöm.
A rizst megfőzöm, majd locsolok rá szaftot, összekeverem.
Tálaláskor rakok a tányérra egy combot, szedek mellé rizst és lecsót, szórok rá pirospaprikát, savanyú uborkát kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.