Elkészítés: A csirkemelleket oldalról felvágjuk /kinyitjuk/, majd kiklopfoljuk. Grillfűszerrel megszórva pár csepp olajon elősütjük. Ne szárítsuk ki!
A vöröshagymát finomra, a csirkemájat és a gombát kis kockákra vágjuk. Ragut készítünk belőle. Sóval, borssal ízesítjük.
Az elősütött csirkemelleket tepsire helyezzük. Ráhalmozzuk a ragut, majd befedjük 1-1 szelet sonkával és sajttal. Végül mindegyikre teszünk 1-1 kanál tejfölt. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Salátát készítettem hozzá, de más körettel is nagyon finom. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.