Elkészítés: A csirkemellet felcsíkozom, kis olajban átsütöm, majd félreteszem. Ezután az olaj dobom az apróra vágott hagymát, és kissé átpirítom. Ezután következhet a szeletekre vágott gomba (kicsit pirítsuk, hogy a levét elfője), a csíkokra vágott paprika (szintén kissé puhítsuk), végül a felszeletelt paradcsom. Rottyantsuk össze a ragut, sózzuk, borsozzuk. Végül adjuk hozzá a tejfölt és az összetört fokhagymát. Mégegyszer rottyantsuk össze, hogy az ízek összeérjenek. A húst tetszés szerint belekeverhetjük a raguba vagy tálaláskor a húsra halmozhatjuk a ragut. Köretként rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.