Elkészítés: A csíkokra szelt csirkemellet 1 órára bepácoljuk olaj+kevés mustár+fűszer keverékével. Berakjuk a hűtőbe.
Addig a wokban a zsiradékon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megfőzött, karikákra vágott répát és a kukoricát. Kicsit összefőzzük, majd belerakjuk a petrezselymet. Ezt az alapot félrerakjuk kicsit.
A húst kivesszük a pácból, és olajon fehérre, majdnem készre sütjük. Ha kész, belerakjuk a zöldséges alapba, és együtt még kb. 10 percig főzzük.
Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.