Elkészítés: 1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, 1 teáskanál sóval besózzuk.
2. A túrót villával összetörjük, hozzáöntjük a tejet, belekeverjük a tojások sárgáját, 1 teáskanál sót és 16 dkg lisztet.
3. A tojások fehérjét habbá verjük, és elvegyítjük a túrós masszával.
4. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk.
5. A hússzeleteket beleforgatjuk a maradék lisztbe, majd a túrós masszába mártjuk.
6. A forró olajban egyik, aztán a másik oldalát szép pirosra sütjük. Egy-egy adag kb. 15 perc alatt sül meg.
7. A kisült szeleteket papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj felitatódjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.