Elkészítés: A csirkemelleket vékony szeletekre vágunk, enyhén (a szalonna úgyis sós) sózzuk, borsozzuk. A kis fej hagymát apróra vágva üvegesre párolunk, majd beleteszünk 2-3 elkapart csirkemájat, majorannával ízesítjük. Pároljuk, amíg kivilágosodik. A vízbe áztatott kenyeret vagy zsömlét kifacsarjuk, szétnyomkodjuk, hozzátesszük a májhoz és eldolgozzuk. Ha száraz, kis vízzel segítünk rajta. Ez lesz a töltelék. Egy szögletes jénai (mert ebből könnyebb kiszedni) aljára teszünk egy sor bacont, az oldalára is, azután egy sor húst, majd jön a töltelék amit elkenünk a húson, megint hús, és végül bacon. Az oldalait behajtjuk, és mehet fóliával a tetején a sütőbe. Mikor majdnem kész, levesszük a fóliát, és megpirítjuk a tetejét (grill). zöldséges rizzsel nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.