Elkészítés: A kapcsos tortaformát kibéleljük sütőpapírral.
A kávét, a tejet és a rumot összekeverjük, a babapiskótákat belemártogatjuk, és a forma aljába szorosan egymás mellé rakjuk.
A palacsintákat betöltjük cukros kakaóporral, jól feltekerjük, a két végét levágjuk, és félretesszük. /Én nagy serpenyőben sütöttem a palacsintát, így 14 db elegendő volt./
A vaníliás pudingot felfőzzük 5 dl tejjel és 3 anál cukorral, és melegen ráborítjuk a babapiskótára.
Ezután következik a csigaalak: a tortaforma alakját felvéve kívülről a torta közepe felé haladva a feltekert palacsintákat szorosan egymás után fektetve beborítjuk a vaníliapudingos felületet. Ezt a réteget a sűrűre főzött meleg csokis pudinggal öntjük le.
Ezután a meggyszemekkel fedjük le a tortát,amit előzőleg lecsepegtettünk. A befőtt levével a puncsos pudingot felfőzzük, és ezt is melegen a meggyre borítjuk.
Az így elkészített ínyencséget kihűtjük, a hűtőszekrénybe helyezzük, és minimum fél nap elteltével a kapcsos rész leválasztásával az édesszájúak nagy örömére megvághatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.