Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott, de nem meleg margarint, a jól megmosott narancs reszelt héját, kifacsart levét, majd a sütőporral elkevert lisztet is.
A formánkat kibéleljük szilikonos sütőpapírral, és a tészta 3/4 részét beleöntjük, elsimítjuk. A megmaradt részhez keverjük a kakaóport, és rácsurgatjuk a narancsos masszára. Egy villa segítségével nyolcasokat írunk, és így keveredik a két szín.
200 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük. Sütés közben alufóliával letakarjuk a sütemény tetejét.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, majd a kihűlt süteményt bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.