Elkészítés: A vizet a vajjal és egy csipet sóval együtt kezdjük el melegíteni. Ha felforrt, húzzuk le a tűzről, keverjük hozzá a lisztet, majd tegyük vissza a tűzhelyre. Kevergessük, amíg össze nem áll, és el nem válik az edény falától. Hagyjuk a tűzön még 2 percig (közben kevergessük!), majd ha már serceg, vegyük le, és borítsuk ki egy tálba.
Miután kihűlt, egyenként adjuk hozzá a tojásokat. Keverjük a tésztát addig, amíg levegős, buborékos nem lesz, majd töltsük nyomózsákba. Nyomjunk belőle kb. 30 darab, kisebb golyót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és 200 fokon (4-5 gázfokozat) süssük kb. 15 percig. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A tej felét kezdjük el melegíteni, és olvasszuk meg benne a kisebb darabokra tördelt tortabevonót. A másik felét keverjük csomómentesre a kukoricaliszttel és a cukorral, majd adagonként dolgozzuk a megolvasztott csokoládéba. Amikor besűrűsödött, vegyük le a tűzről, és kevergetve hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt verjük fel a porcukorral. Töltsük nagyon vékony csövű habzsákba, majd azt a tésztalabdákba fúrva töltsük meg mindet a habbal. Ha maradt tejszínhab, fújjunk köréjük néhány habrózsát, majd az egészet öntsük nyakon a csokis krémmel.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.