Elkészítés: Gőz fölött megolvasztom a csokoládét, hozzáadok 0,5 dl tejszínt, majd hagyom hűlni.
A zabkekszet kicsit megformázom, széleit levágom, hogy beleférjen a muffinsütő aljába. Mielőtt beleteszem, tejjel kicsit megkenem mindkét oldalát (kihagyható).
Egy tálban összekeverem a krémsajtot, 1,5 dl tejszínt, a tejfölt, a joghurtot, a citromot és cukrokat, majd 1 kanálnyit teszek a kekszre. Utána jöhet a csokiból is 1 kanálnyi, majd megint a sajtos krémből. Végül a maradék csokit is rákanalazom.
Fagyasztóba teszem úgy 5-6 órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.