Elkészítés: A babot a felhasználás előtti este beáztatjuk.
A szalonnát apróra felkockázzuk, kiolvasztjuk, majd a finomra vágott hagymát rátesszük és megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra darabolt csülköt, kicsit lepirítjuk, sózzuk, majd eletesszük a babot, és felöntjük vízzel, hogy bőven ellepje. Kíméletesen főzzük.
Amikor a bab félig puha, belerakjuk a hasábokra vágott zellert és sárgarépát, és puhulásig főzzük. Ha szükséges, pótoljuk a vizet.
Olajjal, liszttel és a fokhagymával zsemleszínű rántást készítünk, és berántjuk vele az ételt. Ha forr, beletesszük a tésztát, és készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.