A cukkinikarikákat főzzük sós vízben 3 percig, majd hideg vízzel hűtsük le. Kenjük be mindegyiket olajjal, és grillezzük aranyszínűre.
A csirkehúst mossuk meg, vágjuk hosszúkás szeletekre, sózzuk be, és mártsuk a parmezánnal összekevert tojásba. Serpenyőben hevítsünk fel 2 evőkanálnyi olajat, és süssük pirosra a húst. Az olajban pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a felkockázott paradicsomot, öntsük rá a ketchupot, és hagyjuk dinsztelődni.
Pár perc múlva sózzuk, borsozzuk, majd adjunk hozzá Provance-i fűszerkeveréket és egy csipetnyi cukrot. Öntsük a keveréket egy tűzálló tálba, a tetején osszuk el a csirkehúst, a cukkini- és a mozzarellakarikákat. Süssük 30 percig.
Az elkészült ételt tálaljuk szendvicskenyérrel és hosszúkásra szeletelt fokhagymagerezdekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.