Elkészítés: A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsssal megszórjuk, és egy kevés vajban/olajban elősütjük. Egy tűzálló tálba rétegezve lerakjuk az elősütött csirkemell szeleteket: egy sor csirkemell, apróra vágott fokhagyma, darált dió - míg az alapanyagok el nem fogynak. A tetejére darált dió kerüljön. A végén ráöntjük a tejszínt, majd végül rászórjuk a reszelt sajtot. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt egy picit megbarnul. Párolt rizzsel és párolt almaszeletekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.