Elkészítés: A shitake gombát beáztatjuk egy kis langyos vízbe, a többi gombát lesikáljuk, a hagymát megpucoljuk, a petrezselymet megmossuk. Mindent apróra vágunk. A hagymát a szójaszószos vajon 5 percig pároljuk, utána rádobjuk a gombákat, azt is 5 percig pároljuk. Megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, beletesszük a diót, sózzuk (ha kell), borsozzuk, felöntjük a csirkelevessel. Nem túl nagy lángon 15 percig főzzük, beleöntjük a tejes tejszínt, azzal is 15 percig főzzük kis lángon. Levesszük a tűzről, hagyjuk kihűlni, utána összturmixoljuk.
Tálaláshoz újra megmelegítjük, csészékben kis teszínnel meglocsolva szervírozzuk. Betétként pirított dióval vagy zsemlekockákkal megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.