Elkészítés: A darált kekszet 20 dkg porcukorral, vaníliás cukorral, kakaóporral, rumaromával és tejjel jól összegyúrjuk. Egy kb. 6 cm átmérőjű merőkanalat porcukorral alaposan kihintünk, majd a kész masszát belenyomkodjuk. A babapiskótákat kettétörjük, lapos oldalukat vajjal megkenjük és összeragasztjuk. Az így kapott gombaszárat a fej közepére illesztjük. A tortabevonót gőz fölött megolvasztjuk. Táblánként 3 evőkanál olajat tesszünk hozzá. Belemártogatjuk a gombafejeket.
Száradás után tejbe mártjuk a gombák szárait, s kókuszreszelékkel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.