Elkészítés: A zsemlék tetejét levágjuk, belsejét kiszedjük. A kiszedett belsejét tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk, és hozzátesszük a túrót. Ízlés szerint porcukrot, vaníliás cukrot és mazsolát adunk hozzá, jól összekeverjük, majd ezzel a masszával megtöltjük a zsemléket.
A zsemléket először beleforgatjuk a tejbe, de ne hagyjuk, hogy túlságosan megszívják magukat. A zsemle tetejét is belemártjuk a tejbe, majd rátesszük a megtöltött zsemlék tetejére.
Margarint morzsolunk a tetejükre, és forró sütőben 20-25 percig sütjük. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.