Elkészítés: A hagymát aprítsd fel nagyon pici darabokra. Az avokádót szabadítsd meg a magjától és a héjától, vágd kicsi darabokra, majd keverd el a teavajjal. Legjobb, ha villával áttöröd, ha keménynek bizonyul, kicsit megmelegítheted, akkor megpuhul az avokádó. Add hozzá a hagymát, az áttört fokhagymát, sót, borsot és az 1-2 csepp citromlevet. Jól keverd össze. Teavajat utólag is keverhetsz bele, ízlés szerint. A citromlétől nem barnul meg, ha nem rögtön fogyasztod, és beteszed a hűtőbe.
Nagyon finom pirítóson, vagy egyszerűen vaj helyett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.