Elkészítés: Egy nagyobb tálba vagy lábosba teszünk egy szép, sovány, 1 kg-os sertéscombot, és leöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje (így mérjük meg a szükséges víz mennyiségét). A hűst kiemeljük, a vízbe 1-1 evőkanál borókabogyót, koriandert és 2 fej apróra vágott fokhagymát teszünk. 2 evőkanál sóval ízesítjük, és fedő alatt 30 percet lassú tűzön forraljuk a vizet, majd lehűtjük.
Ha kihűlt, ebbe a vízbe fektetjük a húsdarabot, és gondosan lezárva 1 hétig a hűtőben tartjuk. 1-2-szer megforgatjuk.
A húst a pácléből kiemeljük, leszárítjuk, felszeleteljük.
Sűrű palacsintatésztát készítünk, a pácolt hússzeleteket beleforgatjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. Nagyon finom és
különleges!
Párolt zöldségekkel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.