Elkészítés: A csirkemellet kockára vágom, rászórom az aprított fokhagyma felét, sózom, borsozom, meglocsolom olívaolajjal, 1 órára hűtőbe teszem.
A káposztát lereszelem, a brokkolit rózsákra szedem, a petrezselymet aprítom. A krumplit felteszem főni héjában.
A csirkemellet serpenyőben megpirítom, majd ráöntöm a bor felét, s lefedve párolom, melléteszem a brokkolit is.
Egy másik serpenyőben megpirítom a köménymagot, rászórom a cukrot, kicsit karamelizálom, majd ráteszem a káposztát, a maradék fokhagymát, sózom, borsozom, locsolok rá kevés ecetet, s a bor másik felét, megdinsztelem.
A krumplit megpucolom, felkarikázom.
Tálaláskor a tányérra mindenből szedek, megszórom petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.