Elkészítés: A húsokat felszúrjuk, és a résekbe fokhagymadarabokat nyomunk, majd megszórjuk borssal és sóval. Tálba tesszük, meglocsoljuk olajjal, befedjük az edényt, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Felforralunk kb. 1 liter vizet, teszünk
bele sót és olajat. Folyamatosan keverve
beleöntjük a kukoricadarát, majd kis lángon főzzük 10-12 percig. Ha kész, borssal ízesíthetjük.
Egy kisebb sütőedényt kiolajozunk, beleöntjük a megfőtt puliszkát, és hagyjuk kihűlni.
A bepácolt húsokat egy nagyobb serpenyőben mindkét oldalukon pirosra sütjük. Ezt lassú tűzön végezzük, hogy majdnem teljesen átsüljenek.
Ha kihűlt a puliszka, akkor 2-3 centis darabokra felvágjuk, kiolajozott tepsibe tesszük, rászórjuk a parmezánt, a darabokra vágott paradicsomokat, és
ráhelyezzük a majdnem kész húsokat.
180 C sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.