Elkészítés: A csirkét besózom, befűszerezem kívül és belül (ezt előző nap is megtehetem, hogy jobban átjárják a fűszerek). Beletömök a csirke hasába egy csomó fokhagymát (héjastul), póréhagymát, kockára vágott zellert, hosszúkásra vágott fehér- és sárgarépát, petrezselymet. A csirkét lábosba rakom, melléteszem a maradék répát, zellert, petrezselymet. Kb. 3 ujjnyi vizet öntök alá, és beledobok egy leveskockát. Kb. 20 perc főzés után beteszem a sütőbe a répákkal és a lével együtt. Kb. 1 órát sütöm fólia alatt 220 fokon, majd fólia nélkül, míg megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.