Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, a cayenne-i borssal, a szárnyas fűszerkeverékkel és a durvára darált borssal.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk. Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
A burgonyát szárnyas fűszerkeverékkel, cayenne-i borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt.
A tepsit előmelegített sütőben kb. 80-90 percet sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.