Elkészítés:
1.) A burgonyát héjában megfőzzük, kihűtjük, és lereszeljük.
2.) Egy mély tálban konyhai robotgéppel összekeverjük a tojásokat, a sót, cukrot, az olajat, majd hozzáadjuk a tejet és az ásványvizet. Fokozatosan belekeverjük a lisztet, és a tésztát csomómentesre dolgozzuk. Hozzáadjuk a reszelt krumplit, és 1 órát állni hagyjuk.
3.) Megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük a gombát. Egy mély serpenyőben megolvasztjuk a margarint, rátesszük a megtisztított, kockára vágott hagymát, és üvegesre pároljuk. Rátesszük a felszeletelt gombát, és addig pároljuk, amíg elfő a leve. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk salátafűszerrel.
4.) A palacsintatésztából közepes vastagságú palacsintákat sütünk.
5.) Minden egyes palacsintát megtöltünk. A palacsinták felét megtöltjük fűszeres gombával, és félbehajtjuk őket. (Így negyedbe-hajtott palacsintákat kapunk.)
6.) A töltött palacsintákat egy tálra tesszük, és az ízesített tejföllel díszítjük. (Ha a töltés során kissé kihűltek volna, grillsütőben pillanatok alatt átmelegíthetjük őket.)
7.) Bazsalikomlevekkel és félbe vágott koktélparadicsommal, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.