Elkészítés: A sárgarépát lereszeljük vagy daráljuk, a diót szintén ledaráljuk. Egy tálban elkeverjük a többi hozzávalóval. Egy nagyobb kikent tortaformába öntjük a masszát, vagy egy kisebb, magasabb tepsibe. Előmelegített 170°C-os sütőben megsütjük, kb. 30-35 perc alatt(függ a tortaforma nagyságától). Ha már nem forró a tészta, középen kettévágjuk.
A krémhez a csokit apróra tördeljük, mikróban felolvasztjuk, folyamatosan keverve hozzáadjuk a tejfölt és belecsurgatjuk a narancslét. Ezzel töltjük meg a répatortát.
A mázhoz a vajat puhára mikrózzuk, összekeverjük a mézzel, és még langyosan a tésztán elsimítjuk. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.