Elkészítés: A gesztenyemasszát, a darált kekszet, a margarint, a vaníliás cukrot összegyúrjuk, rumaromával meglocsoljuk, ha szükséges, kevés tejjel gyúrható masszát készítünk.
Kis golyókat formázunk belőle, középen picit benyomjuk, hogy gesztenye alakú legyen.
A csokit a margarinnal felolvasztjuk, majd kis kávéscsészébe öntünk egy kis adagot, amibe a golyók nem tudnak belesüllyedni. A gesztenyéket fogpiszkálóra tűzve belemártjuk a mázba, vigyázva hogy a horpadás ne legyen csokis. Sütőpapíron hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.