Elkészítés: A burgonyákat felteszem héjában főni.
A póréhagymát, a hegyes paprikát és a chilit felkarikázom, a szalonnát kisebb, a sonkát nagyobb kockára vágom, a gombát szeletelem.
Egy serpenyőben kevés olajon megpirítom a szalonnát, majd megdinsztelem rajta a póréhagymát és a paprikákat, majd ráteszem a sonkát és a gombát. Kis idő múlva rákerül a lecsó is.
Közben megpucolom a krumplit, hosszában megfelezem, majd nagyobb darabokra vágom. Mehet a lecsóba. Fűszerezem, összeforralom, és már lehet is tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.