Elkészítés: A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd vajon elősütjük.
A visszamaradt vajon a megmosott, felszeletelt gombát megpároljuk, közben sózzuk, borsozzuk és 1 leveskockát is rádobunk.
A húsokat sorban lefektetjük egy jénai tál aljába. Elosztjuk rajtuk a krémsajtot, erre ráterítjük a párolt gombát, majd a tejfölt is egyenleteszen elosztjuk rajta. Végül beborítjuk a reszelt sajttal.
Közepes tűznél addig sütjük, míg a sajt megolvad és kicsit megpirul.
Csalamádéval vagy egyéb salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.