Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal meghintjük, és vékonyan mustárral bekenjük.
Kevés olajon apróra vágott vöröshagymát párolunk, és hozzákeverjük a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzákeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Egy tepsit vékonyan bekenünk étolajjal, és belefektetjük az előkészített hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombát, majd leöntjük a tejföllel.
Alufóliával betakarjuk, és közepes tűznél sütjük. Ha a hús megpuhult, levesszük róla a fóliát, és a tetejét pirosra sütjük.
Köretként párolt rizst kínálhatunk vagy zöldsalátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.