Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Káposztás tészta egyszerűen
Epres blondie
Klasszikus kuglóf
Tojásos nokedli fejes salátával
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus stíriai metélt
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dödölle - az eredeti recept
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Krémes spenótfőzelék
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Sertéstarja

Receptek sertéstarja hozzávalóval

Leírás

A sertés egyik legkedveltebb része a tarja. Ez a fej mögötti zsírosabb hús különösen finom megsütve, hiszen nem szárad ki, és omlósra puhul. Nagyon sokféleképpen elkészíthető húsféleség. Kiválóan pácolható és grillezhető. A füstölt tarja pedig elmaradhatatlan feltéte az újévi lencsefőzeléknek, de bablevesbe főzve is mennyei.

 

Mikor vedd?

Bármikor, egész évben.

Hogyan tárold?

A felhasználásig hűtőszekrényben. Le is fagyasztható, de javasolt frissen elkészíteni.
Tápérték(100 g)
132 kcal Energia
5.7 g Zsír
0 g Szénhidrát
18.7 g Fehérje
Sertéstarja receptek (172 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.