A körethez a burgonyát megmossuk, megkapargatjuk, kettévágjuk, és feltesszük főni sós vízben.
A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.
A tonkatsu (japán rántott hús) elkészítéséhez a húst sózzuk, borsozzuk. A tojást az olajjal elkeverjük. A hússzeleteket előbb a lisztbe, majd a tojásba, végül a pankomorzsába forgatjuk. Azután 175 fokosra forrósított olajban megsütjük őket.
A burgonyához felaprítjuk a petrezselymet, és a vajon körülbelül 1 percig pirítjuk, ameddig zöld színű nem lesz a vaj, majd összerázzuk a leszűrt burgonyával.
A japán rántott húst a mártással és a petrezselymes krumplival tálaljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a tonkatsu (japán rántott hús):
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.