A tárcsán sült tarja elkészítéséhez a tarját ujjnyi vastagra, a vöröshagymát karikákra szeljük, és elkészítjük a pácot.
Az étolajba beletesszük a borsot, az áttört fokhagymát és a grill fűszerkeveréket.
A hússzeletek mindkét oldalát bekenjük mustárral, majd a páccal. A hagymakarikákkal felváltva rétegezzük egy tálban a pácolt hússzeleteket, és lefóliázva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a tárcsára öntünk egy kicsit a pácoló olajból, majd a többi olajban a húsokat lassú tűzön kb. 25 perc alatt megsütjük. A végén a hagymakarikákat is megdinszteljük, és a húsokra tesszük. (Fogyasztás előtt, mindenki ízlés szerint sózza meg a hússzeleteket, ha szükséges).
Megjegyzés
Tárcsán sült krumplival és görögsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.