A mustárt összekeverjük az olajjal, sóval, borssal majd beletesszük a tarjaszeleteket és átforgatjuk, hogy mindenhol átjárja a pác a húst. A tálat lefedve legalább 1 órára a hűtőbe tesszük a húst.
A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, karikára vágjuk. Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal, elterítjük benne a krumplit, megszórjuk a hagymakarikával, és elhelyezzük rajta a hússzeleteket.
A tetejére fokhagymaszeleteket rakunk, végül 1 dl vizet öntünk a húsra, és a tepsit lefedjük alufóliával.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Lefedve 30-40 percig sütjük, majd kb. 15-20 percig fólia nélkül pirítjuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a mustáros tepsis tarja:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.