A kuruc pecsenye elkészítéséhez a tarjákat kicsontozzuk, és mindegyikből dupla szeletet vágunk. Enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral.
A hússzeletek egyik felére rátesszük a sonkát, és ráhajtjuk a másik felét, majd hústűvel összetűzzük. A húsok mindkét oldalát paprikás lisztbe forgatjuk, és olajazott tepsibe rakjuk.
A húst 190 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 30 percig sütjük, majd az alufóliát levéve további 15 perc alatt készre sütjük.
Ízlés szerinti körettel, salátával vagy házi savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.