Az apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott vöröshagymát.
A húst csíkokra vágjuk és a hagymával összekeverve kb. 15-20 percig erős lángon pirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, s végül az apróra vágott fokhagymát.
Amikor a hús puha, petrezselymes burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.