A rostélyos pecsenye elkészítéséhez a szalonnát felaprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk és feldaraboljuk. Megtisztítjuk a húst, szárazra töröljük, kissé klopfoljuk, és megszórjuk sóval, borssal.
Forró serpenyőben megpirítjuk a szalonnát pár percig. Hozzáadjuk a petrezselymet és a kétféle hagymát, végül hozzákeverjük a lereszelt citromhéjat. Mellétesszük a húst, és megpirítjuk mindkét oldalukat.
Fokozatosan hozzáadjuk a levest, és összekeverjük. Lefedjük, és közepes lángon puhára pároljuk a húst. Végül gazdagítjuk a szaftot tejföllel, és frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.