Elkészítés: A húst klopfoljuk ki vékonyra, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek jól átjárják.
Egy teflon serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd az előzőleg a lisztbe megforgatott húst helyezzük bele, mérsékeljük a lángot, és sütés közben többször átfordítva, szép lassan süssük mindkét oldalát pirosra. Tálalásig tartsuk melegen.
A tojást szintén teflon serpenyőben, egy kevés olajon süssük meg, a sütési idő attól függ, hogy mennyire keményre szeretnénk sütni a sárgáját.
A krumplit pucoljuk meg, vágjuk hasábokra. Enyhén sós vízben főzzük kb. 5 percig, majd szűrjük le, hűtsük ki, ne maradjon vizes a krumpli! Tegyük be a fagyasztóba, hogy teljesen kifagyjon. (Érdemes egyszerre nagyobb mennyiséget előkészíteni, majd a fagyasztóban tárolni felhasználásig.)
Öntsük bele az olajat egy serpenyőbe, hevítsük fel. A forró olajba óvatosan tegyünk bele kb. 2 nagy marék krumplit, keverjük kicsit össze, majd pár perc alatt süssük szép pirosra. (Sütés közben ne nagyon kevergessük, mert különben széttörik a krumpli.) Szűrőkanállal szedjük ki a megsült krumplit papírtörlőre, és tálalásig tartsuk melegen.
Tálalás előtt ízlés szerint sózzuk meg a krumplit, majd halmozzuk tányérra, helyezzünk a tetejére egy szelet sült húst és egy tükörtojást. Ízlés szerint szórjuk meg egy csipet pirospaprikával, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.