A Holstein szelet elkészítéséhez a karajszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Lisztbe forgatjuk, majd nem túl bő zsiradékon hirtelen kisütjük. Egy-egy oldalát 2-3 percig kell sütni.
A húsos szalonnát bevagdossuk, és szintén kisütjük.
A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk, majd a szalonna zsírjában megsütjük. Azután megszórjuk a krumplifűszersóval.
Közben egy másik serpenyőben megsütjük a tükörtojást.
A tojásokat a hússzeletekre rakjuk, a sült krumplival és sült szalonnával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.