A sült tarja elkészítéséhez a tarjaszeleteket megmossuk, kissé kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben forrósítjuk az olajat, és pirosra sütjük benne a hússzeletek mindkét oldalát.
A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, és elrendezzük egy tűzálló tálban, majd ráfektetjük a tarjaszeleteket. Ráöntjük a cidert, és lefedjük alufóliával. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 45 percre.
Közben a megmosott almákat 6-8 cikkre vágjuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd hozzáadunk egy kevés mézet és a megmosott kakukkfűágakat.
Beleforgatjuk az almacikkeket, és addig pároljuk, amíg teljesen megpuhulnak, és a mézes-vajas keverék sziruposra nem fő. A sült tarjaszeletekhez tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.