Elkészítés: A tejszínt felmelegítjük egy lábosban, közben a csokit apró darabokra törjük. Amikor a tejszín már forró, beledobjuk a darabokra tört csokit, és folytonos kevergetés mellett alacsony lángon addig olvasztjuk, míg homogén állagú krémet kapunk. Levéve a tűzről belerakjuk a vajat, és felolvadásáig kevergetjük. A krémet a tortalapra öntjük, majd ha kihűlt, a hűtőben 2 órát állni hagyjuk. Miután a krém megszilárdult, a tetejét ízlés szerint díszítjük az egész mogyorókkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.