Elkészítés: A tésztát kifőzzük. Közben kevés olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát, majd rátesszük a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a préselt fokhagymát és a pirospaprikát. Kis lángon fedél alatt hagyjuk főni, amíg a tészta elkészül. Ha elkészült a tészta, leszűrjük, egy hőálló tálba lerakunk 1 réteg tésztát, majd rá egy réteg darált húst, ezt ismételjük meg még egyszer, majd a végén egy vékony réteg tészta legyen az utolsó réteg. Ezután kenjük egyenletesen rá a tejfölt, és szórjuk meg reszelt sajttal. Sütőben süssük aranysárgára. Ízlés szerint kevés ketchuppal ízesíthető egyénileg, de nélküle is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.