Elkészítés: A 30 dkg lisztet a tojással, a tejföllel és a sóval összegyúrjuk. Amíg a tészta pihen, felolvasztjuk a margarint és belekeverjük a 9 dkg lisztet. A tésztát vékonyra kisodorjuk, rákenjük a margarinos lisztet, felcsavarjuk, majd kisodorjuk, ezt legalább kétszer megismételjük. Az így elkészített tésztát 4 részre osztjuk, tepsi hosszúságúra nyújtjuk. Közepére rakjuk a tetszőleges tölteléket, összetekerjük, és tetejét tojással megkenjük. Közepes lángon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.