Elkészítés: Olvasszuk ki a spenótot. A zsemléket vágjuk apró kockákra, és helyezzük egy tálba. Forraljuk fel a tejet, öntsük le vele a zsemlét, villával törjünk össze vagy kézi robotgéppel pürésítsük ki.
Készítsük el a rántást: kevés olajat hevítsünk fel, adjunk hozzá 4-5 kanál lisztet. Ha túl híg, akkor mehet még hozzá egy kevés liszt, ha túl sűrű, akkor olaj. Amikor szép világos a rántás, dobjuk rá a zúzott fokhagymát. Ezek után ráönthetjük a spenótot, gyorsan keverjük el.
Egyenként folyamatos kevergetés mellett öntsük hozzá a 2 tojást, amit felvertünk, és adjunk hozzá egy csipet sót.
Legvégül keverjük hozzá a tejes zsemlét, majd hagyjuk egyet forrni (továbbra is folyamatos kevergetés mellett).
Közben főzzünk ki 6 tojást feltétként és burgonyát.
Ha a spenót időközben túl sűrű lenne, akkor kevés tejjel vagy vízzel fel lehet hígítani. Főtt tojással és főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.