Elkészítés: A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a 3 kanál porcukrot, ezzel is jól felverjük, majd a végén a baracklekvárt adjuk hozzá. Kivajazott másfél literes jénai tálba tesszük, előmelegített sütőben addig sütjük, míg szépen feljön, és bebarnul a teteje. Ez kb. 8 perc.
Ezalatt feltesszük a tejet forrni, és a tojássárgákat a maradék cukorral és vaníliás cukorral kikeverjük, majd a tűzről levett forró tejhez óvatosan hozzákeverjük. Ha megsült a hab, egy keverőlapáttal elválasztjuk a tál szélétől, és aláöntjük a tejes sodót. Megvárjuk, míg kihűl, aztán hűtőben tovább lehet hűteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.